Onze ervaring is uw garantie

Installatiebedrijf Dick Sjabbens is een allround installatiebedrijf dat alle diensten levert rond:

Installatie techniek       Energiebesparing


Kortom alle disciplines van de installatietechniek. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1975 is het uitgegroeid tot een begrip in de omgeving met de hoofdvestiging in Diever. Er zijn zo'n 20 medewerkers in dienst die zo breed mogelijk worden opgeleid.

Zowel particulier als zakelijk
De opdrachtgevers van installatiebedrijf Dick Sjabbens bevinden zich zowel op de particuliere als op de zakelijke markt zoals architectenbureaus, aannemers, horeca- en recreatiebedrijven en beheerders van monumentale panden.

Voor grote als kleine projecten
Uitgangspunt bij ieder project groot of klein is het realiseren van een klimaat waar het goed leven, werken en wonen is. Een door ons aangelegde brand- en beveiligingsinstallatie kan hierop een zeer gewenste aanvulling zijn.

Bezoek onze winkel in Diever
In de winkel waar huishoudelijke apparatuur, beeld en geluidsinstallaties, accessoires, onderdelen en materialen voor de "doehetzelver" worden verkocht kan de klant rekenen op een eerlijk en betrouwbaar advies. De winkel en het bedrijfspand zijn in 2009 geheel gemoderniseerd en voorzien van vele energiebesparende technieken. Meer over onze winkel in Diever.

Service gericht werken:
. Vakkundig advies
. Bezorgservice
. Eigen reparatiedienst
. Goede en snelle service met een eigen 24-uurs storingsdienst.

Neem direct contact met ons op
.

 

Laatste nieuws
Net opgeleverd een "In-dak" Zonnepanelen syteem Lees meer