innovatief in energiebesparing
Hoofdstraat 35, Diever  |  0521-591994  | Contact

Euronics

Installatietechniek

Passie voor installatietechniek

Installatiebedrijf Dick Sjabbens in Diever staat voor innovatie, kwaliteit en persoonlijke service. Wij verzorgen de technische installatie voor zowel particulieren als bedrijven.

Besparing, ontzorging en duurzaamheid

Installatiebedrijf Dick Sjabbens is een toonaangevend en veelzijdig installateur. Bij ons staat besparing, ontzorging en duurzaamheid voorop. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulieren, kantoren, woningbouwprojecten, gezondheidszorg en overheidsgebouwen.

Uitgangspunt bij ieder project, groot of klein, is het realiseren van een klimaat waar het goed leven, werken en wonen is. Hierbij passen wij onze kennis van de nieuwste methodes en oplossingen toe voor een duurzaam resultaat.

Elektrische installatie

Onze goed opgeleide elektriciens leggen complete elektrische installaties aan conform de laatste wettelijke regelgeving. Ook hebben wij de juiste kennis en kunde voor het vervangen, aanpassen of uitbreiden van een meterkast.

CV installatie

Voor de aanleg van een centrale- en/of vloerverwarmingsinstallatie of voor het vervangen van uw centrale verwarmingsketel kennen wij de beste oplossingen. Iedere installatie is maatwerk. Wij hebben hiervoor alle benodigde kennis in huis. Of het nu gaat om een hoog rendementketel met of zonder een warmwatervoorziening of vloerverwarming met of zonder aardwarmtesysteem.

Onderhoud cv-installaties

Met het afsluiten van een onderhoudscontract blijft uw cv-ketel, geiser, boiler, of kachel in een goede conditie. Service & Onderhoud

Loodgieterswerk

Onze vakkundige medewerkers staan voor u klaar bij de aanleg van gas- en waterleidingen, de reparatie van een lekkende kraan of afvoer, het ontstoppen van de riolering en al uw zink- en koperwerken.

Sanitair en kranen

De ruime collectie gootsteen-, wastafel- en douchemengkranen in onze showroom zijn direct uit voorraad leverbaar. Ook voor advies op het gebied van sanitair kunt u bij ons terecht.

Dakgoten en Platte daken

Het plaatsen of vervangen van zinken en koperen dakgoten behoort nog steeds tot het echte vakmanschap. Zo worden de speciale ‘maatgoten’ nog binnen het bedrijf op de zetbank gezet. Zinken en koperen dakgoten hebben een lange levensduur.

Platte daken werken wij tegenwoordig vakkundig af met een kunststof dakbedekking die vergeleken met oudere methodes milieuvriendelijk is, langere levensduur heeft en geen brandgevaar levert. Ook hebben wij de kennis in huis van het isoleren van platte daken.

Domotica - huisautomatisering - draadloos schakelen

Domotica is de verzamelnaam van slimme elektrotechnische voorzieningen in woonhuizen die zorgen voor meer wooncomfort, meer veiligheid, beter en sfeervol licht en zorgeloos communiceren. Deze voorzieningen kunnen wij zonder boor- en breekwerk door middel van draadloos schakelen realiseren. Alle functies die u maar kunt bedenken zoals verlichting, verwarming en ventilatie kunt u draadloos regelen. Ideaal voor nieuwbouw maar ook in bestaande woningen en daar waar geen kabels kunnen of mogen worden gelegd. Besturing van het systeem is mogelijk via een afstandsbediening of mobiele telefoon.

Erkend leerbedrijf

Installatiebedrijf Dick Sjabbens is een  –SBB- Erkend Leerbedrijf voor de installatietechniek.

Als leerling installatie- en of elektramonteur leer je alles over de meest voorkomende handelingen in de installatietechniek. Denk hierbij aan het aanleggen en installeren van leidingwerk, afvoersystemen, elektrische- en verwarmingsinstallaties, sanitair en zonne panelen. Het betreft werkzaamheden in zowel nieuwbouw als renovatie. De technologie verandert continu, een leerling gaat natuurlijk met ons met de tijd mee door met de nieuwste technieken te leren werken.

Een BBL leerling werkt 4 dagen per week mee in het bedrijf en gaat  1 dag per week naar school. Als leerling word je gekoppeld aan een ervaren collega waarmee je aan de slag gaat en word opgeleid als monteur. Door het behalen van vakdiploma’s kom je hogerop, werk je aan een zekere toekomst, heb je een vast inkomen en natuurlijk uitzicht op een vaste baan.