innovatief in energiebesparing
Hoofdstraat 35, Diever  |  0521-591994  | Contact

Euronics

Over Ons

Over Dick Sjabbens

Achter de kleine dorpsgevel in het centrum van Diever schuilt een groot familiebedrijf. Wij zijn sinds 1975 toonaangevend in installatietechniek en consumentenelektronica. Eigenaren Arend en Jeanet Sjabbens en hun medewerkers staan voor innovatie, kwaliteit en persoonlijke service.

Meer dan 40 jaar ervaring

Dick Sjabbens is een veelzijdig en innovatief installatiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring en passie voor het vak. We realiseren en onderhouden alle soorten installaties; van gas-, water-, verwarmings-, elektra-, zink-, koper- en dakwerkzaamheden, tot aan complete duurzame, energiebesparende installaties. Dus of u nu een buitenkraan wilt plaatsen, een woning wilt renoveren, of een installatiebedrijf zoekt voor een particulier of zakelijk nieuwbouwproject, wij zijn graag uw partner.

Kwaliteit, persoonlijke service en innovatie

Op het gebied van kwaliteit, persoonlijke service en innovatie zijn we onze vakgenoten altijd een stapje voor. We werken uitsluitend met bekwame, gecertificeerde installatiemonteurs en investeren graag in de toekomst met de níeuwste oplossingen op het gebied van duurzaamheid. Bekijk gerust eens een aantal van de projecten waar we voor verschillende opdrachtgevers aan hebben gewerkt.

Een uitgebreid assortiment consumentenelektronica

Bij Electroworld Dick Sjabbens (in hetzelfde pand gevestigd) vind u een uitgebreid assortiment elektronische en huishoudelijke apparatuur, onderdelen en doe-het-zelf materialen. De meeste apparaten zijn direct uit voorraad leverbaar en worden door ons bij u thuis afgeleverd én geïnstalleerd. Onze medewerkers staan altijd klaar om u te voorzien van informatie en advies op maat.

 

Wilt u meer weten, of zoekt u een installatiebedrijf dat u kan helpen bij het aanleggen of onderhouden van uw installatie? Neem dan contact met ons op!