innovatief in energiebesparing
Hoofdstraat 35, Diever  |  0521-591994  | Contact

Euronics

Service & Onderhoud

Service voorop

Service staat bij ons voorop. U bent verzekerd van vakkundig advies en persoonlijke service. Wij hebben een eigen 24-uurs storingsdienst, een eigen reparatiedienst en een bezorgservice.

Preventief onderhoud

Om de levensduur van uw apparaten te verlengen is preventief onderhoud van groot belang. Periodieke afstelling van de apparatuur zorgt immers voor een energiezuiniger gebruik en een lagere belasting van het milieu.

Kwaliteit en persoonlijke service

Service staat voorop bij Installatiebedrijf Dick Sjabbens. Wij kennen onze klant en denken met ze mee. We staan voor kwaliteit en doen daarin geen concessies.

Technische dienst

Installatiebedrijf Dick Sjabbens heeft twintig goedgeschoolde monteurs dagelijks bij de weg. Onze monteurs worden regelmatig bijgeschoold, zowel installatietechnisch als op het gebied van huishoudelijke apparatuur.

Storingen

Voor vragen of storingen zijn wij bereikbaar op werkdagen van 7.30 – 17.00 uur op het telefoonnummer 0521-591994 of via het contact formulier. Tevens is onze storingsdienst voor urgente storingen op zon en feestdagen en ’s avonds en in het weekend ook bereikbaar op 0521-591994.