innovatief in energiebesparing
Hoofdstraat 35, Diever  |  0521-591994  | Contact

Euronics

Werken bij

Werken bij Dick Sjabbens

Werken bij installatiebedrijf Dick Sjabbens betekent werken bij een bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring en passie voor techniek en innovatie. We zijn altijd op zoek naar technisch talent dat het beste uit zichzelf wil halen en ons team kan versterken.

Vacatures

Wil je bij ons komen werken? Kijk dan hieronder of er openstaande vacatures zijn. Vind je niet wat je zoekt, maar mag je zeker niet in ons team ontbreken? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een een persoonlijke kennismaking.

 

Gezocht: enthousiaste verkoopmedewerker (parttime / fulltime)

Wordt jouw omgeving wel eens gek van je omdat je het non-stop over elektronica hebt? Gun hen wat rust en kom je kennis bij ons in de winkel delen! Wij zijn namelijk op zoek naar een verkoopmedewerker voor de leukste elektronicawinkel in Diever en omstreken. 

Wie ben jij? 

Net als wij heb je een passie voor elektronica. Door jouw sociale vaardigheden weet je hoe je op een prettige manier het gesprek met de klant aan kan gaan. Je luistert naar de wensen van de klant. Je weet dus precies wat de klant nodig heeft en zorgt voor een advies op maat. 

Je sprankelende persoonlijkheid zorgt ervoor dat mensen graag door je worden geholpen. Je hebt oog voor de kleine dingen en ondertussen zorg je er voor dat de (net verbouwde) winkel er net zo representatief uitziet als jijzelf. 

Wat ga je doen?

In onze winkel is geen werkdag hetzelfde. Het ene moment geef je advies aan iemand die op zoek is naar een nieuwe wasmachine of Sonos speaker, het andere moment denk je mee met een klant over welke kabel of ledlamp ze het beste kunnen gebruiken. Wat je vooral gaat doen: zorgen dat alle klanten met een glimlach de winkel verlaten. 

Wat bieden wij?

Bij Electroworld Dick Sjabbens kom je in een warm bad terecht. Met een fijn team zorgen we voor grote resultaten. Kom je bij ons werken, dan kun je rekenen op:

  • Marktconform salaris;
  • Goede vakantie- en pensioenregeling;
  • Gezellige werksfeer;
  • Vakgerichte trainingen;
  • Contract voor een jaar, met zicht op vast. 

Het aantal uren is in overleg. 

Solliciteer direct!

Wil jij werken bij de mooiste elektronicazaak van Drenthe? En woon je in de buurt van Diever? Solliciteer dan direct op de functie van verkoopmedewerker. Stuur je motivatiebrief en cv naar Jeanet Sjabbens mailadres: j.sjabbens@dick-sjabbens.nl. Vragen over de vacature? Bel ons op 0521-591 994. We maken graag kennis!