innovatief in energiebesparing
Hoofdstraat 35, Diever  |  0521-591994  | Contact

Euronics

Werken bij

Werken bij Dick Sjabbens

Werken bij installatiebedrijf Dick Sjabbens betekent werken bij een bedrijf met meer dan 45 jaar ervaring en passie voor techniek en innovatie. We zijn altijd op zoek naar technisch talent dat het beste uit zichzelf wil halen en ons team kan versterken.

Vacatures

Wil je bij ons komen werken? Kijk dan hieronder of er openstaande vacatures zijn. Vind je niet wat je zoekt, maar mag je zeker niet in ons team ontbreken? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een een persoonlijke kennismaking.

 

Vacature Installatiemonteur (E en/of W)

Wij zijn op zoek naar een allround monteur, een  W of E installateur of enthousiaste mensen met interesse in de installatietechniek die zich willen laten omscholen. Daarbij verspillen we liever geen energie aan droge, lange vacatureteksten. We horen veel liever wie je bent en wat je motiveert, onder het genot van een goede kop koffie! 

 

Steek je graag de handen uit de mouwen?

Mooi, want wij zoeken iemand die liever installeert dan tijd doorbrengt in de auto of op kantoor.

 

Ben je collegiaal en leergierig?

We zijn een hecht team dat begrijpt dat we de klus samen klaren, en niet alleen. Fouten maken hoort daarbij, zolang er de wil is om te leren en het beste uit jezelf te halen.

 

Wil je graag werken aan innovatieve, afwisselende projecten?

Dat komt goed uit, want innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons bloed. We werken graag met de nieuwste oplossingen op het gebied van duurzaamheid.

 

Kortom: ben jij de persoon die we zoeken?

Wacht dan niet langer en solliciteer direct. Wie weet ben jij dan wel degene die ons gaat helpen in onze missie om Nederland duurzamer te maken. Kom gerust bij ons langs of stuur je motivatiebrief en cv naar Jeanet Sjabbens mailadres: j.sjabbens@dick-sjabbens.nl. Vragen over de vacature? Bel ons op 0521-591 994. We maken graag kennis!